AK PARTİ SARIYER İLÇE KADIN KOLLARINDAN ANLAMLI ZİYARET

AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Dr.Gamze Demirtaş, İlçe yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ve Emirgân Mahallesi teşkilatı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Emirgan Altı Nokta Görme Engelliler Rehabilitasyon Merkezi Müdürü'nü ziyaret etti.

AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Dr.Gamze Demirtaş, İlçe yürütme ve yönetim kurulu üyeleri ve Emirgân Mahallesi teşkilatı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Emirgan Altı Nokta Görme Engelliler Rehabilitasyon Merkezi Müdürü'nü ziyaret ederek, merkez ve hizmetleri konusunda bilgi aldık, ortak yapılabilecek projeler konusunda değerlendirmelerde bulundular. Ziyaret sırasında destek olan başta Rehabilitasyon Merkezi Müdürümüz Sn. Şahin Ertarhanacı'ya öğretmenlerimize ve merkez çalışanlarına çok teşekkür ettiklerini belirterek, merkezden ayrıldılar.

Rehabilitasyon Merkezi'nde; doğuştan veya sonradan kör olan ikinci bir engeli bulunmayan, yetişkin görme engelli bireyler, yatılı ya da gündüzlü, ücretsiz olarak, 5,5 aylık dönemler ile rehabilite edilmektedirler.